Härlig dusch efter dina träningsrundor

Finns det något bättre än att ta en varm dusch efter en träningsrunda? Det känns bra för både kropp och själ. Om du tränar mer än två gånger i veckan kan det vara bra att fundera över vilka produkter du använder.

Vilka produkter du använder

Nu för tiden innehåller duschprodukter massor av kemikalier som är nedbrytande för vår kropp. Dessutom visar en studie att dessa produkter har en dålig inverkan på våra hormoner och i vissa fall även är cancerframkallande. Med tanke på det förstår du hur viktigt det är att välja bra produkter. Online hittar du bra produkter för din dusch. Vidare kan bra duschprodukt och hudkräm göra stor skillnad.

Hur ofta duschar du?

Något annat som påverkar huden är även hur ofta du duschar. Därefter kan vatten vara uttorkande för huden i det långa loppet. Om du tränar ofta är det bra att du funderar på det och väljer bra och återfuktande duschprodukter.

Slutligen har du som är hurtig och tränar flera dagar i veckan redan visat att du tar hand om din hälsa. Så glöm inte att även ta hand om huden och förse den med de bästa produkterna. Huden är vårt största kroppsorgan och värd att bli bortskämd!